IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
12:20 | 9 юни 2019
Обновен: 06:31 | 10 април 2024

Условията на принц Хари към хотелите, в които отсяда

Наследникът на короната има задължителни правила

По материала работи: Пламен Янков
Условията на принц Хари към хотелите, в които отсяда

Ангажиментите на кралските особи никога не свършват. Тъкмо се приберат от една локация и след няколко дни трябва да излетят в друга посока. Времето за семейството е оскъдно, а често принцовете Уилям и Хари пътуват заедно със своите половинки в живота, за да използват всяка минута с тях.
 

Със сигурност условията на престолонаследниците не са малки, но малко хора разбират за тях, пише Tialoto.bg. Хотелите са задължени да пазят пълна дискретност за своите гости, да не се снимат с тях и да не позволяват на другите посетители да ги притесняват. Но близък приятел на принц Хари наскоро разкри едно от условията, които той иска да се спазва.
 

За най-малкия син на принц Чарлз е много важно хотелът, в който е настанен да не използва пластмасови продукти. Начо Фигуерас, който е доста близък с Хари и двамата са част от един и същи клуб по поло, наскоро сподели, че двамата са били заедно на почивка и принцът е помолил да не се използва пластмаса. „Хари каза, че сутринта си е получил кафето в пластмасова чаша, а след това дрехите му били доставени в пластмасово пликче от химическото чистене. Помоли човек от хотела повече да не използват пластмаса, когато го обслужват“.
 

Това не е изненадващо решение за принц Хари, защото той винаги е бил изявен защитник на околната среда. Наскоро сподели, че е бил тормозен в училище заради любовта си към Земята. „Бях подиграван, защото събирах боклук. Не съм го търсил, но когато излизах и виждах, че има нещо по земята, взимах го и го изхвърлях. Така бях научен“. Принцът насърчи всички да го последват в запазването на чиста околна среда.


Четете още: Ким – наследница на шотландския кралски род
 

Коментари

Новини Варна