IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Област Варна
14:33 | 3 септември 2018
Обновен: 18:55 | 18 април 2024

Без загинали в катастрофи премина уикендът във Варненско

На пътищата за Бургас и Добрич очаквано имаше произшествия

По материала работи: Борис Проданов
Без загинали в катастрофи премина уикендът във Варненско

В неделя в 9,30 ч., на кръстовището на ул. „Вяра“ и бул. „Сливница“, е възникнало ПТП. Водачът на „Сузуки“ Й.Д. (64 г.) от Варна, по време на движението си, извършва маневра за ляв завой, не пропуска и блъска пешеходец, който пресича пътното платно на зелен сигнал на светофара. Вследствие на инцидента е мъжът (58 г.) получава контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота. 

 

Само 4 ч. след този инцидент на бул. „Васил Левски“ шофьорът на „Фолксваген“ Я.М. (50 г.) от Търговище, при неспазване на достатъчна дистанция, застига и блъска „Тойота“. Втората кола от удара се отмества напред и връхлита на „Алфа Ромео“, който продължава верижната катастрофа в „Дачия“. Вследствие катастрофата водачката на второто МПС (43 г.) получава контузни наранявания, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

 

И пак завчера, но вече на третокласен път 9102 водачът на „Форд“ Г.Г. (68 г.), при наличието на пътен знак „Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство“, не натиска спирачки и блъска „Рено“. Вследствие на инцидента е пострадало дете от второто МПС, което получава контузни наранявания, прегледано е и освободено, без опасност за живота. 

 

А вечерта на АМ „Хемус“, близо до входа на Варна мотоциклетист със „Сузуки“ – Р.М. (29 г.) от Варна, поради движение с несъобразена скорост, застига и блъска „Фолксваген“, който се отклонява, преминава през разделителна ивица и блъска паркиран автомобил. Вследствие на инцидента водачът на мотоциклета получава контузни наранявания, прегледан е и настанен за лечение в МБАЛ „Св. Анна“, без опасност за живота. 

 

Ден по рано, по обед на пътя за Добрич, шофьорът на „Рено“ Ю.Г. (35 г.), румънски гражданин, при маневра за завой наляво, губи контрол над МПС, навлиза в лентата за насрещно движение и удря пикап „Пежо“, който се движи там. Вследствие на инцидента пътник от първия автомобил получава фрактура на дясна мишница, а пътник от втория – малолетно момче, е получило контузии. Двамата са прегледани и освободени за домашно лечение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

 

Пас в събота, но сутринта и в Бяла, 64-годишният водач на „Фолксваген“ С.С. (64 г.) от Бяла, по време на движението си, губи контрол над МПС и се блъска в пътен знак и бетонна стена. Вследствие на инцидента водачът на МПС получава контузии на глава и корем, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

 

Още по темата: Пътища-убийци дебнат и във Варненско

Коментари

Новини Варна