IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
09:35 | 14 януари 2020
Обновен: 05:01 | 10 април 2024

50-годишна жена е една от жертвите на взрива във Владиславово?

Тя е работила в сладкарница в хипермаркет

По материала работи: Пламен Янков
Снимка ПЛАМЕН ГУТИНОВ

Една от жертвите във взривения блок във Варна е 50-годишна жена, работила в сладкарницата на хипермаркет в града, съобщи пред Bulgaria ON AIR домоуправителят на блок 302 в квартал "Владиславово" Илиан Илиев.
 
Според него втората жертва е издирваният мъж. Повод за предполжението е фактът, че никой друг не липсва от блока. Веселин споделил пред комшии, че ще се мести в Долни Чифлик, но не е открит там. Колата му също не била пред блока.

След адския взрив във варненския квартал "Владиславово", полицията издирва 66-годишния бивш полицай Веселин Панов Димитров. Работи се по изясняването на причината за случилото се - версиите варират от умишлен палеж до нелеп инцидент. 
 
"Усетихме ужасно разтрисане на сградата. На по-долен етаж сме и бързо се изнесохме. Комшии говорят, че мъжът и жена му са имали доста проблеми", разказа Илиев.
 
Хора, които са служили в силовите министерства и имат познанията, попадат в по-специална група, "рискова" е силно казано. Част от бившите колеги са доста стабилни, друга част - под влияние на травматични процеси, изпадат в крайни състояния. Това заяви криминалистът Иван Савов в студиото на "България сутрин".
 
Според него най-логичната версия, която се тиражира в медиите - за умишлен палеж, ще се окаже вярната.

 

Още по темата: 

Пълна мистификация около взрива във Варна

Блок 302 след взрива във Владиславово (СНИМКИ)

Пострадали във взрива във Владиславово разказват

Пострадалите при взрива във "Владиславово" са настанени в Токсикологията и "Света Марина"

Лична драма е вероятната причина за взрива във "Владиславово" (ИЗПОВЕД)

Жена е загинала при взрива във "Владиславово"

Взрив разтърси блок във "Владиславово" (ВИДЕО И СНИМКИ)

Коментари

Новини Варна