IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
10:04 | 2 февруари 2018
Обновен: 00:00 | 8 май 2024

Ривалдиньо дебютира в България

22-годишният бразилец със сигурност пропуска последните два мача срещу австрийците от Флоридсдорфер и малтийците от Гзира Юнайтед

По материала работи: Пламен Янков
Ривалдиньо дебютира в България

Бразилският нападател на Левски Ривалдиньо продължава да се готви индивидуално в Малта, съобщи sportal.bg. Синът на легендата Ривалдо, който пристигна преди няколко дни в лагера на "сините", няма да бъде готов за игра в оставащите няколко дни, докато тимът е на Рицарския остров. 26-кратните шампиони на България се завръщат в България на 6-и февруари, след като от 9-и януари се подготвят в чужбина.

 

22-годишният бразилец със сигурност пропуска последните два мача срещу австрийците от Флоридсдорфер и малтийците от Гзира Юнайтед. Най-рано той ще може да дебютира срещу Сливнишки герой в последната проверка на тима преди старта на сезона.

 

На този етап треньорите на Левски искат Ривалдиньо да влезе постепенно във физическа кондиция, за да може по-скоро да се присъедини към основната група и новите си съотборници.

 

Четете още Ривалдо е горд с трансфера на сина си в Левски

Синът на Ривалдо подписа с Левски

Коментари

Новини Варна