IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
19:46 | 23 февруари 2018
Обновен: 09:08 | 17 март 2024

Илиан Илиев: Доволни сме от равенството, но можем и още

Точката е важна за самочувствието на отбора, смята треньорът на Черно море

По материала работи: Слав Велев
Илиан Илиев: Доволни сме от равенството, но можем и още

Доволни сме от равенството, но можем и още, заяви треньорът на Черно море Илиан Илиев след нулевото реми с ЦСКА-София. Точката е важна за нас не толкова заради класирането, колкото заради самочувствието на отбора, което беше поразклатено след лошия старт на пролетния полусезон срещу "Берое" смята треньорът на Черно море. 


"Бяхме максимално концентрирани на стадион Българска армия, знаем, че тук не се играе лесно. ЦСКА е отбор който притежава скорост атаката и играе със самочувствие, особено пред собствена публика, трябваше да сме внимателни. Дадохме максимума от себе си. Ако бяхме изиграли с повече самочувствие някои ситуации можеше да стигнем и до победата. Трябва да задържаме повече топката, а не да я губим след първото подаване. Благодаря на футболистите, че показаха характер. През изминалата седмица с моите колеги от треньорския щаб се съсредоточихме върху това да ги възстановим след шока от катастрофалната загуба в първия мач и да им върнем увереността, че имат качества. Все пак сме заедно едва от два месеца, все още не се познаваме добре и за нас беше важно да ги уверим, че не правим трагедии от една загуба, както и няма да изпаднем в еуфория от една победа. Постарахме се да анализираме грешките, които допуснахме срещу Берое, за да не ги повтаряме" - обобщи Илиан Илиев. 


Полина Петрова

Четете още:

Черно море спечели точка на Българска армия

Вратарят на Черно море бе избран за играч на мача

Коментари

Новини Варна