IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
09:07 | 19 март 2018
Обновен: 00:37 | 28 февруари 2024

Славия и Пирин слагат точка на редовния сезон

И двата тима са твърдо във втората осмица, но „белите“ имат шанс да финишират седми при успех днес

По материала работи: Пламен Янков
Славия и Пирин слагат точка на редовния сезон

Славия и Пирин слагат точка на редовния сезон в Първа лига днес от 17,30 часа в отложен последен мач от 26-ия кръг, съобщи sportal.bg. И двата тима са твърдо във втората осмица, но "белите" имат шанс да финишират седми при успех днес и съответно да си изберат съперниците за плейофите. При победа Славия ще попадне в поток с 10-ия, 11-ия и 14-ия в крайното класиране.

 

Треньорът Златомир Загорчич посочи именно тази цел пред тима си, като изрази притеснения от качеството на терена с оглед на видяното по време на мача между ЦСКА-София и Левски в неделя. Трима основни играчи на "белите" ще пропуснат двубоя. С контузии са Сашо Александров, Милчо Ангелов и Омар Абуд. Очаква се вместо Ангелов да стартира Цветелин Чунчуков.


За първи път от много време насам наставникът на Пирин Милен Радуканов няма кадрови проблеми. В Пирин са недоволни от преместването на мача от събота за понеделник, тъй като това не е било консултирано с тях. Благоевградчани са категорични, че ще направят всичко да объркат сметките на домакините.

 

Вероятни състави:

Славия: Петков, Мартинов, Велков, Христов, Буров, Карабельов, Велев, Иванов, Минчев, Димитров, Чунчуков.

Пирин: Георгиев, Попев, Ничев, Сандев, Башлиев, Кирилов, Хендерсън, Костадинов, Рения, Йорданов, Суда.

 

Четете още Славия победи Дунав като гост с 1:0

Коментари

Новини Варна