IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
10:56 | 15 юли 2019
Обновен: 17:05 | 25 април 2024

Хаверц: Няма да ходя никъде до следващото лято

Вижте какви са плановете на Кай, който е искан от Байерн Мюнхен

По материала работи: Пламен Янков
Хаверц: Няма да ходя никъде до следващото лято

Звездата на Байер Леверкузен Кай Хаверц увери, че няма да сменя отбора поне до следващото лято, въпреки силния интерес от Байерн Мюнхен.


Преди месец вестник "Тагесцайтунг" излезе с новината, че баварците са предложили 90 милиона евро за Хаверц, който щеше да стане най-скъпият трансфер в историята на Бундеслигата, но "аспирините" са отказали, припомня Gol.bg.


"Аз отдавна съм взел решение, че ще остана в Леверкузен и през следващия сезон. Без никакви уговорки. Чувствам се много добре в Леверкузен и искам да развия качествата си още повече", заяви 20-годишният Кай, който беше една от големите сензации в Европа през изминалия сезон със своите 17 шампионатни попадения.


"Логично е големите клубове да имат интерес към мен. Но аз не съм давал съгласието си никъде и не съм подписвал нищо. Леверкузен е точният адрес за мен през следващия сезон, можете да бъдете сигурни в това."


"Някой ден ще направя следващата крачка, няма защо да се заблуждаваме. Всеки иска да постигне максимално възможното в кариерата си и никой в Леверкузен няма да ми е ядосан", допълни Хаверц, чийто контракт е до лятото на 2022 година, без клауза за откупуване.


Четете още: Нова победа за Ливърпул в контролите

Коментари

Новини Варна