Световният шампион по муай тай Християн Корунчев излиза за победа на SENSHI 5
Точно година след дебюта си в международната верига, Корунчев се завръща във Варна
Публикувана: 18 Jan 2020 | 14:33

Една от големите ни надежди в бойните спортове – двукратният световен шампион по муай тай и носител на Интерконтиненталната титла по кикбокс за професионалнисти на WAKO PRO Християн Корунчев, е сред имената от бойната карта на SENSHI 5.

 

На 22 февруари в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна той ще излезе за втори път за победа на арената на грандиозната международна гала. Първото участие на Корунчев във веригата беше преди една година – в премиерното издание на SENSHI. Тогава той успя да завоюва с 2:1 съдийски гласа голямата Интерконтинентална титла в категория 78.1 кг в кикбокс двубой срещу един от най-титулуваните сръбски бойци Никола Тодорович. Сега, точно една година по-късно и с още повече успехи на професионалния рирнг, той ще се завърне във Варна, за да покаже на феновете си какво е научил за изминалите 12 месеца. Противникът му все още не е обявен, като от SENSHI издават единствено, че няма да е българин, а срещата ще се играе в стил карате фул контакт.

 

 

Освен номер едно в муай тай за 2018 и 2019 година, Корунчев  е и двукратен европейски шампион по бойното изкуство и носител на световната титла по кикбокс на WAKO за 2017 година.

 

Другите големи български имена, които ще се качат на зрелищната арена на SENSHI на 22 февруари, са многократната ни таекуондо ITF и кикбокс шампионка Албена Ситнилска, капитанът на националния ни отбор по кикбокс Атанас Божилов, карате киокушин и муай тай шампионът Николай Йоргов,  който е известен на феновете на SENSHI с най-бързия нокаут в историята на веригата, както и носителят на европейска титла по кикбокс на WAKO PRO и любимец на варненската публика Богдан Шумаров.

 

VIP масите и билетите за SENSHI 5 вече са в продажба в Eventim.bg, EPAYGO.bg, както и на касите на Двореца на културата и спорта във Варна. Билетите са на цени от 10 и 20 лева.

 

Четете още

Атанас Божилов ще защитава Световния пояс по кикбокс за професионалисти на SENSHI 5

Николай Йоргов се готви да взриви ринга на SENSHI за пети път

Албена Ситнилска дебютира на SENSHI 5 във Варна

В над 1400 училища в България има клубове по бойни спортове

Богдан Шумаров се завръща на зрелищната арена на SENSHI 5 във Варна

Коментари ( 0 )