В „Утро в нашия град“ на 22 февруари ще видите
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 21 Feb 2018 | 15:13

В „Утро в нашия град“ на 22 февруари очаквайте:


Темата за разширяването на ЕС чрез присъединяването на страни от Западните Балкани отново е на дневен ред, след като Европейската комисия излезе със становище, че това може да се случи след 2025 година. Анализ по темата гледайте в рубриката „Икономически спектър“ в 7:40 часа.


С рекорден бюджет ще разполага община Девня тази година. Как ще се подобри местната инфраструктура и ще успее ли индустриалният град да се развие като туристическа дестинация, ще разберем от кмета Свилен Шитов. 


Какво да очакваме от 62-то издание на най-старата регата у нас – „Трети март“, с която традиционно се открива ветроходния сезон в България, ще научим от Явор Колев дългогодишен състезател и треньор.


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с младата актриса Симона Алексиева от ДЮТ „Златното ключе“ при ОДК – Варна.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )