IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Начало
15:30 | 22 януари 2020
Обновен: 11:46 | 28 март 2024

Премахват 13 трошки, изоставени по улиците във Варна

На колите са поставени стикери

По материала работи: Борис Проданов
Премахват 13 трошки, изоставени по улиците във Варна

13 излезли от употреба автомобили и изоставени по варненските улици ще бъдат премахнати. Това съобщиха от "Общински паркинги и синя зона". 
 

На колите са поставени стикери в 14 дневен срок да бъдат преместени в частен имот. В случай, че това не бъде сторено возилата ще бъдат репатрирани от "паяк" до паркинга под Аспарухов мост. Там могат да останат 3 месеца. През това време собствениците им могат да си ги вземат обратно срещу заплащане на разходите по преместване между 22 и 27 лв. Ако 3-месечният срок изтече и автомобилите не бъдат потърсени, те ще бъдат предадени за разкомплектоване от лицензиран оператор.
 

Возилата се намират на ул. "Неофит Бозвели"/"Доспат", Лайош Кошут, "Найчо Цанов", "Ангел Кънчев", "Кирил и Методий", "Железни врата"/"Арх. Мирчев", "Акад. Методи Попов", "Георги Живков", "Моряшка"/"К. Пейчинович", "Свобода" и "Иван Страцимир".
 

Сигнали за излезли от употреба автомобили може да подавате на signali@varna.bg; op_parkingi@abv.bg или на телефон 052/820-921.

 

 

Коментари

Новини Варна