IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Начало
19:35 | 6 април 2015
Обновен: 12:16 | 27 април 2024

Дейвид Линч няма да режисира новия "Туин Пийкс"

След година и четири месеца преговори аз се отказах, защото не ми предложиха достатъчно пари за сценариите, каза Линч

По материала работи: Деян Михайлов
Дейвид Линч няма да режисира новия "Туин Пийкс"

Създателят на култовия сериал "Туин пийкс" Дейвид Линч няма да режисира планираните нови епизоди на поредицата заради спор за хонорара си, съобщава сайтът Контактмюзик.

Линч написа в Twitter, че вече не е част от проекта на телевизионния канала "Шоутайм". "След година и четири месеца преговори аз се отказах, защото не ми предложиха достатъчно пари за сценариите, които исках да направя според моята концепция! Обичам света на "Туин пийкс" и се надявах нещата да се случат по по-различен начин!".

Новината идва само няколко седмици, след като Линч съобщи на феновете си, че договорът за новата поредица все още не е сключен и че той "виси във въздуха".

От "Шоутайм" не скриха разочарованието си, че известният режисьор се отказва от проекта. Отговорните фактори в компанията изразиха надеждата, че все пак новият "Туин пийкс" ще се състои някога и то с участието на неговите създатели, Дейвид Линч и Марк Фрост.

Коментари

Новини Варна