IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Начало
17:32 | 16 юни 2015
Обновен: 16:39 | 15 април 2024

Джордж Майкъл влезе в клиника заради марихуана

Певецът пушил по 25 цигари с трева на ден

По материала работи: Ставри Таргов
Снимка Ройтерс

Джордж Майкъл е поредната звезда, която е залитнала сериозно към марихуаната. Немският уебсайт BILD разкри, че певецът пушел средно по около 25 цигари от зеленото вещество на ден и след настояване на близки и приятели най-накрая е взел мерки да се справи с порока.

Медията съобщи, че Майкъл по свое решение е постъпил в клиника за лечение на зависимости в Цюрих, Швейцария. Медицинското заведение е считано за едно от най-добрите в света и негови пациенти са били знаменитости като Джон Галиано. Детайли относно решението и престоя на певеца в клиниката не са известни, а говорителят на звездата отказа всякакви коментари по темата.

Майкъл далеч не е единствената звезда в музикалния бранш, която има афинитет към тревата. Майли Сайръс и Риана са други две певици, които не крият любовта си към марихуаната и дори открито я промотират с видеа и кадри в мрежата или с детайли в стайлинга си.

Злите езици коментират, че ако продължават да се напушват със същото темпо, скоро и те ще трябва да последват Джордж и да потърсят професионална помощ, съобщава Dnes.bg.

Черно море

 

 

Коментари

Новини Варна