IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Начало
12:21 | 26 май 2014
Обновен: 10:51 | 20 юли 2024

Варна има шанс за 2 медала в хандбала

Варна има шанс за 2 медала в хандбала

По материала работи: Борис Проданов
Варна има шанс за 2 медала в хандбала

Хандбалният “Фрегата” (Бургас) води с 2:0 на “Локомотив” (Варна) в битката за златните медали в тазгодишното първенство на страната по хандбал при мъжете. Двата успеха южнаците постигнаха в собствената си зала. Първият двубой бургазлии спечелиха с 27:26 гола. B края на първото полувреме неприятна контузия получи Чавдар Чернев, който е легендарен варненски хандбалист, скъсал връзки на коляното. Във втората среща пред собствена публика тимът на “Фрегата” надделя с 29:19. Предстоят два мача във Варна, на 30 и 31 май, в зала "Владислав", а ако се стигне до пета среща, тя ще е на 7 юни в Бургас.
От своя страна добричлии ще се изправят срещу “Спартак” (Варна) в спор за третото място в първенството. Вече са ясни датите за двубоите, в които се играе до 2 победи от 3 мача. На 28 май (сряда) от 18 ч., “жълто-зелените” са домакини в зала “Русалка”. На 1 юни следва среща в курорта Камчия, където спартаклии домакинстват. Ако се стигне до трети мач, който да определи бронзовите медалисти, той ще се състои отново в Добрич - на 7 юни.

Коментари

Новини Варна