IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
08:35 | 8 април 2015
Обновен: 14:57 | 19 април 2024

Част от пътя за летище София пропадна

Промениха маршрутите на някои автобуси на столичния градски транспорт

По материала работи: Златина Добрева
Част от пътя за летище София пропадна

Пропадна чат от пътното платно на разклона на столичните булеварди „Христофор Колумб” и „Брюксел” и предизвика огромни задръствания точно на входа на квартал „Дружба”.
Кметът на София Йорданка Фандъкова написа в социалните мрежи: „Препоръчваме за достъп до квартал „Дружба” да се използва връзката бул. „Цариградско шосе” - бул. „Копенхаген”.
Пропадането променя и маршрутите на автобусите на столичния градски транспорт. Така от днес до справянето с проблема автобусите с номера 84, 204, 604 и 88 ще се движат от Орлов мост по бул. „Асен Йорданов” - „Цветан Лазаров” - „Христофор Колумб” и оттам по маршрута си.
До момента от общината не са съобщили каква е причината за пропадането на пътното платно при кръстовището на основните артерии, свързващи кв. „Дружба” и летището с центъра на София. Булевард „Брюксел” беше основно ремонтиран само преди 4 г., припомня Дарик.

Коментари

Новини Варна