IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
09:20 | 21 януари 2021
Обновен: 00:30 | 18 април 2024

Интимни сцени по време на онлайн лекции – скандал в Медицински ВУЗ

Скандално: Преподавател по биохимия ''откровено'' пред студенти (ВИДЕО)

По материала работи: Слав Велев
Интимни сцени по време на онлайн лекции – скандал в Медицински ВУЗ

Еротичен скандал с преподавател от Медицинския университет в София. На кадри, изпратени до Bulgaria ON AIR, се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти.

Видеото ни изпращат студенти от Медицинския университет в София. Твърдят - това е онлайн лекция по биохимия от последните дни. Преподавателката е от Предклиничния университетски център, разказват студенти.  На видеото се вижда как мъж застава зад преподавателката, а тя облизва пръстите на ръката му. 

До края на работния ден от Медицинския университет не коментираха темата. В телефонен разговор обаче от висшето заведение заявиха, че започва вътрешна проверка.

Според сексолога Станка Маркова сцената е недопустима.  А видеото бързо се разпространява между студенти и от други университети. 

"Тя е щастлива, просто това ме накара да направя асоциация с Кобилкина, която вчера демонстрираше с един сладолед как се правят ефективни и сладострастни неща с устата", каза проф. Маркова.

"Грешка номер 1 - зъбки. Прекрасно, ако хапвате пържола там ги използвате, но когато вземете кренвирша на любимия мъж, никакви зъбки не трябвало да има изобщо", обясни Наталия Кобилкина.

От началото на пандемията жертви на видеокамерите си станаха депутати и участници в коментарни предавания по целия свят. Повечето се разделиха с работните си места. Ще има ли последствия за българската преподавателка - предстои да разберем. 

Вижте повече в репортажа на  Иван Кънчев.

Коментари

Валя Лазарова ( преди 3 години )
От изтриването на коментарите, които не са ви удобни, пролича, че материала е поръчков! И поръчителят е онзи министър, който се възмощаваше по телевизията! По не беше избран за ректор и си отмъщава! Напълно в неговия стил! Всички помнят как се издигна- с наколенки доносничество! Жалка история!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Бивша студентка ( преди 3 години )
Къде са останалите коментари? Имаше 3 страници! Изтрийте ли ги? Оставихте тези, които ви отърват! По социалистически, или по- скоро по ТИМаджийси? Браво на такива медии!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
аз ( преди 3 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Чичо Гошко ( преди 3 години )
Преподавателката от вулгарната сценка е Главен асистент Силвия Календерова от биохимията, която е една от интимните "приятелки" от Предклиничния център на бившия ректор и ръководител на катедрата "Биохимия" проф. Ваньо Митев. Като негова любима и предпочитана интимна "приятелка" акад. Ваньо Митев години наред я лансира за член на Академичния и на Факултетния съвет, на които Календерова е избрана за член под крилото и на сегашния нов ректор акад. Л.Трайков, близък приятел на акад. Митев.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 4
Новини Варна