IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
България
14:13 | 26 февруари 2021
Обновен: 10:58 | 27 март 2024

КАТ с нова акция! Погва ни до 3 март

За какво ще следят униформените?

По материала работи: Слав Велев
КАТ с нова акция! Погва ни до 3 март

Пътна полиция започва да извършва масови проверки на водачите на моторни превозни средства за употреба на алкохол, наркотични вещества и техни аналози, съобщи bTV

Акцията ще се проведе на територията на цялата страна и ще продължи до 3 март. Поводът е тежката катастрофа от тази сутрин с двама 17-годишни на изхода на Панагюрище.

По първоначални данни водачът е бил неправоспособен и употребил алкохол, съобщават от полицията. Все още се чакат резултатите за количеството употребен алкохол.
 
"Това е било допуснато, след като техните родители са легнали да спят. Позволили са си да вземат ключовете. Качват се на МПС-то на единия от родителите и се случва най-лошото. Едно лице е загинало, другото е в тежко състояние. И двамата са неправоспособни, и двамата са на 17 години и са си позволили безразсъдността да седнат зад волана, употребили алкохол", коментира главен инспектор Николай Крушарски.
 

 

Коментари

Новини Варна