IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
10:30 | 12 април 2021
Обновен: 07:52 | 28 март 2024

Tоп атлет тренира по пътищата, КАТ го глоби, че бяга с колите

Иван Андреев бил санкциониран, докато тичал край Горни Богров

По материала работи: Слав Велев
Tоп атлет тренира по пътищата, КАТ го глоби, че бяга с колите

Кадър: НОВА ТВ

Национален състезател по лека атлетика отнесе глоба с фиш, докато тича край шосето. Бегачът бил спрян от пътни полицаи, които го санкционирали заради нарушение на Закона за движение по пътищата, предаде Нова ТВ.

Внимавайте, ако сте решили да влизате във форма, защото докато тичате, може да отнесете и някоя глоба. Глоба с фиш, например. Подобно нещо се случило на млад и талантлив лекоатлет. Той бил санкциониран, „защото спира без необходимост и удължава ненужно пътя и времето за пресичане на платното за движение”. Младежът обаче твърди, че не е пресичал, а просто е тичал.

Иван Андреев е национален състезател и шампион по лека атлетика. В момента той се подготвя за няколко важни състезания. Тича по пътя, защото няма къде другаде. Неочаквано за самия него, той бил глобен по време на тренировка край Горни Богров. Пътни полицаи го спират за проверка и му казват, че не може да тича на пътното платно, защото това е предпоставка за катастрофа. Пишат му и фиш.

От полицията извършиха проверка по случая и са категорични, че лекоатлетът е бягал по оживен републикански път с гръб към идващите от неговата посока и е създавал предпоставки за ПТП. Иван Андреев недоумява защо е бил глобен по друг член от Закона. От полицията уточниха, че бегачът е бил глобен по член от Закона, който се доближава най-много по смисъл до извършеното от Иван Андреев нарушение.

Повече вижте във ВИДЕОТО

Коментари

Малиииии ( преди 2 години )
Акция тичаштите,условна присъда да му туриш е малко.Те като са с пагони и си мислят че са го хванали за дъждобрана:)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна