IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
11:33 | 20 април 2021
Обновен: 02:03 | 17 април 2024

Борисов с изявление от болницата: Казва за кабинета (ВИДЕО)

Премиерът в оставка говори за коалициите, в които през годините е влизала ГЕРБ

По материала работи: Слав Велев
Борисов с изявление от болницата: Казва за кабинета (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов направи изявление след операцията. Той говори за коалициите, в които през годините е влизала ГЕРБ.

"Българският избирател ни постави на първо място. Искат аз да съм премиер. Не са кандидатирах за премиер, за да е мир. В политиката сме като Роналдо и Меси. Може да съм куцащ, но важно е главата да ти е здрава", коментира Борисов и допълни, че в момента има огромно управляващо мнозинство, въпреки че сме първи", заяви Борисов, цитиран от "Стандарт".

Борисов изтъкна, че партията единодушно застава зад Даниел Митов за премиер, за вицепремиер и министър на отбраната предлагат Румен Христов. "Главен секретар при президента Петър Стоянов, участвал активно в приемането на България в НАТО.

По този начин даваме ясен знак за евроатлантическата ориентация на първата политическа сила. Не мога да кажа, че някой от министрите е работил слабо. Той предложил на Каракачанов отново да е министър. Любен Дилов е предложението за министър на туризма", каза Борисов.

Томислав Дончев, който определи като най-големият капацитет по еврофондовете, също намирам място в предлагания от ГЕРБ кабинет.

Коментари

Новини Варна