IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
16:20 | 2 август 2021
Обновен: 17:27 | 27 март 2024

ИТН с три срещи във вторник, представя проектокабинета

ГЕРБ коригира правописа на официалната покана

По материала работи: Слав Велев
ИТН с три срещи във вторник, представя проектокабинета

Снимка: Пресцентър ГЕРБ

"Има такъв народ" ще се срещне утре в парламента с "Изправи се БГ! Ние идваме", "Демократична България" и БСП. На срещите ще бъдат представени структурата и състава на проекта за Министерски съвет. Това става ясно и от официална покана от партията на Слави, изпратена и разпространена от "Изправи се, БГ! Ние идваме!", която по-късно бе коригирана от пресцентъра на ГЕРБ.

Срещите ще се проведат както следва:

Среща с "Изправи се БГ! Ние идваме" - 14.00 часа

Среща с "Демократична България" - 15.30 часа

Среща с БСП - 17.00 часа 

Предстои ни председателски съвет на ДБ и ще преценим следващите ни стъпки. Нагласата ни е да участваме в тази среща с ИТН утре, след като са ни поканили, заяви съпредседателят на ДБ Христо Иванов, цитиран от БГНЕС.

"Не мога да кажа какво очаквам от срещата. Научихме за срещата през медиите. Това, което очаквам е да видим ориентация, пътна карта за това как ще се предоставя някаква информация, как си представят политическия диалог. Конституцията е еднозначна, мандатоносител са колегите от ИТН, те трябва да поемат отговорността да реализират този мандат.

Ако искат нашата подкрепа, ние сме добронамерени, оставаме на разположение, но отговорността си е тяхна", добави Иванов.

"Благодарим за поканата на Нинова, но ние трябва да си изясним какво се случва и тази покана я отклонихме. Ще решим за странични срещи, когато си изясним нещата", допълни той.

"Има такъв народ" ще се срещне утре в парламента с "Изправи се БГ! Ние идваме", "Демократична България" и БСП. На срещите ще бъдат представени структурата и състава на проекта за Министерски съвет.

Коментари

Alb11g ( преди 2 години )
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна