IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
14:45 | 3 август 2021
Обновен: 12:49 | 8 май 2024

Пламен Николов: Има шанс за правителство

Рекордно кратка среща на ИТН и "Изправи се БГ! Ние идваме"

По материала работи: Слав Велев
Пламен Николов: Има шанс за правителство

Има шанс да бъде съставено правителство. Това заяви кандидат-премиерът на ИТН Пламен Николов в Народното събрание, предаде "Стандарт".

Николов е в сградата на парламента за срещи с „Изправи се БГ! Ние идваме”, „Демократична България” и БСП. По време на разговорите се очаква да стане ясен съставът на Министерския съвет. Николов каза, че е подбирал министерския си екип до полунощ вчера.Нося си и дипломите, посочи още Пламен Николов.

Този кабинет ще бъде представен по най-добрия начин, категоричен бе кандидатът за премиер. В 14 ч. той влезе на първата среща в търсене на подкрепа за кабинета - с "Изправи се БГ! Ние идваме". В 15,30 ч. е разговорът с "Демократична България", в 17 ч. - с БСП.

Час преди началото на срещата с ИБГНИ заседава и парламентарната група на ИТН. Депутатите не коментираха имена на министри.

Изключително кратка бе срещата на кандидат-премиера Пламен Николов и ръководството на "Има такъв народ" с парламентарната група на "Изправи се БГ! Ние идваме". Тя продължи не повече от 15 минути.

Чухме имената на министрите, ще ги обсъдим в групата, лаконично каза Мая Манолова. Помолена да каже кои влизат в министерския екип тя отговори: Попитайте вносителите.

Ще сме готови с решението си преди да е приключила парламентарната процедура, каза още Манолова.

 

Коментари

Новини Варна