IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
14:45 | 24 октомври 2021
Обновен: 00:40 | 27 март 2024

Безумство: Деца хвърлят тротинетки на оживен булевард (ВИДЕО)

Опасна вандалщина бе заснета на видео в Пловдив

По материала работи: Слав Велев
Безумство: Деца хвърлят тротинетки на оживен булевард (ВИДЕО)

Опасна вандалщина бе заснета на видео в Пловдив. На кадрите се вижда как група деца хвърлят електрически тротинетки на пътното платно от надлез в центъра на града. Мястото е пешеходната зона над булевард "Гладстон",предаде GlasNews.

На записа се вижда как малолетните, хвърлят от надлеза тротинетки на пътното платното. По този начин те явно създават пречки за шофьорите. Освен това, разбира се вършат, и посегателство срещу частна собственост - електричките са част от мрежата за споделено пътуване.

Ситуацията е особено опасна, а на кадрите се вижда как водач е принуден с рязка маневра да избегне едно от превозните средства хвървено на платното. За щастие, участъкът е добре осветен, а ограничението за скорост е 40 км в час.

След "геройството" си пловдивчанчетата бягат от мястото.

Това е една от най-наглите случки, които застигнаха електрическите тротинетки в Пловдив. Вече сме ви разказвали как те биват чупени, захвърляни, а поне две бяха потопени във водите на река Марица.

Надяваме се властите да вземат отношение по случая, като открият малолетните извършители отговорни не за една, а за две простъпки. С една от които застрашават пряко здравето на участниците в движението.

ВИДЕО гледайте ТУК

Коментари

Новини Варна