IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
11:30 | 2 ноември 2021
Обновен: 08:41 | 25 април 2024

Сираците в България организират конкурс за рисунка за Деня на християнското семейство

Изпращайте творбите до 18 ноември онлайн

По материала работи: Слав Велев
Сираците в България организират конкурс за рисунка за Деня на християнското семейство

Националното сдружение на сираците в България организира национален онлайн конкурс във връзка с празника на християнското семейство, който се отбелязва на 21-ви ноември, съобщават организаторите. В рамките на националната инициатива „Погледни към детето“ се организира конкурс за рисунка на тема: „Християнското семейство, традиции и обичаи“.

"Убедени сме в това, че всяко дете преди да започне да рисува своята рисунка ще коментира със своите родители, близки, учители и наставници по - темата за рисунката, която да направи през своя поглед. Така ще провокираме децата да се интересуват за празника на християнското семейство, за традициите, обичаите и важните неща в едно семейство", пишат от Националното сдружение на сираците в България и допълват:

"Ще уплътним свободното им време с полезни за тях неща, като това да рисуват и да размишляват по - зададената тема. Очакваме с нетърпение Вашите рисунки на email:nss_bul@abv.bg или на лично съобщение в страницата на Национално сдружение на сираците във Фейсбук".

Всички рисунки ще бъдат качени в страницата ни във Фейсбук: "Прави добро" и ще бъдат наградени с грамоти а за най - красивите рисунки от 1-во до 3-то място ще има и предметни награди.

В националния онлайн конкурс участие могат да вземат всички деца от училища и социални центрове в страната. Творбите е необходимо да бъдат изпратени в срок не по късно от 18.11.2021 година. До този момент пристигнаха първите рисунки от деца от СУ "Алеко Константинов" град Луковит, Детски център "Таралежите" град Варна.

Коментари

Новини Варна