IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
15:15 | 13 ноември 2021
Обновен: 20:55 | 28 март 2024

Обвиниха съпруга и свекъра на убитата Евгения Владимирова

Пламен Владимиров е бивш служител на ДАНС, работил е и в следствието

По материала работи: Слав Велев
Обвиниха съпруга и свекъра на убитата Евгения Владимирова

Съпругът и свекърът на 33-годишна Евгения Владимирова, чието тяло е открито в околностите на Перник, са обвинени и задържани до 72 часа. В понеделник ще бъде внесено искане за тяхното постоянно задържане.

Софийска градска прокуратура (СГП) днес съобщи, че привлича към наказателна отговорност 36-годишния О.В. и 60-годишния П.В. във връзка с извършено убийство на 33-годишната Е.В, предаде БНР.

По-рано на брифинг пред СДВР разследващите информираха, че тялото на жената, която изчезна през октомври месец, е открито в покрайнините на Перник и че категорично става въпрос за причинена насилствена смърт. Освен съпруга и свекъра на жената, началниците на криминалистите и на разследващите в СДВР Петър Петров и Николай Станчев съобщиха, че е задържана и нейната свекърва.

По данни на GlasNews.bg, Евгения е била удушена. Мотивите на Орлин Владимиров за жестокото престъпление, са подбудени от ревност. Той знаел за връзка на съпругата му с друг мъж и е планирал деянието.

А за укриване на тялото на жертвата, е помогнал бащата на Орлин - Пламен Владимиров, който е бивш служител на ДАНС, работил е и в следствието.

Коментари

Новини Варна