IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
11:10 | 17 ноември 2021
Обновен: 21:37 | 22 април 2024

"Ауди"-та и БМВ в бясна гонка на пътя. Последва катастрофа, наркотици и арести

След преследване два автомобила опитали да изхвърлят от платното трета кола

По материала работи: Слав Велев
"Ауди"-та и БМВ в бясна гонка на пътя. Последва катастрофа, наркотици и арести

Досъдебно производство за хулиганство е образувано в Полицейското управление във Велико Търново на 16 ноември вечерта. Работата по случая е започнала, след сигнал в 22,48 ч. от 18-годишна от Бяла черква.

Младата жена се оплакала, че два автомобила преследват возилото, в което пътува по главен път София – Варна. В участъка между с. Балван и Велико Търново и се опитват да го изхвърлят от пътното платно. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който установил катастрофирал в мантинела лек автомобил «Ауди», управляван от 39-годишен от Бяла черква, с трима пътници от Павликени. В близост до него имало още две коли – «БМВ», управляван от 19-годишен от с. Балван, с двама пътника от същото село и още един лек автомобил «Ауди», управляван от 19-годишен от с. Леденик. 

В хода на извършената проверка е изяснено, че водачът на БМВ-то е извършил непростойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, като деянието е извършено при управление на автомобила. 

При проверка на водача на аудито – 39-годишния от Бяла черква за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на амфетамин. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Започнато е досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна