IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
10:20 | 25 ноември 2021
Обновен: 22:02 | 18 април 2024

След гонка, полицаи арестуваха джигит, заключен в кола. Влезли през багажника

Екшън като на филм се разигра по пътя за шуменското село Друмево

По материала работи: Слав Велев
След гонка, полицаи арестуваха джигит, заключен в кола. Влезли през багажника

Сцена от екшън филм се разигра по пътя за шуменското село Друмево. Гонка с полицейска кола завърши с катастрофа без ранени, само с материални щети.

26-годишен шофьор без книжка вместо да спре след полицейски сигнали, предпочел да избяга, съобщи БНТ.

Около 2 часа тази нощ мъжът, който управлявал кола с транзитни номера, решил да изпревари полицейската кола пред него. Когато се изравнил с патрулката, започнал да я бута извън пътя. Така двете коли се озовали вдясно от пътното платно.

Колите са с различни деформации, а патрулката е с изкривени ляв калник, предна броня и странично стъкло.

След удара полицаите поканили шофьора да излезе, но от нямало никаква реакция. За да го извадят, влезли през багажника, защото вратите били заключени. Мъжът бил с предпазен колан и не мърдал. Наложило се полицаите да го наплискат с вода, за да го свестят.

При проверка в полицейските регистри се установило, че неправоспособният имал неплатени глоби за 2350 лв. Освен това имал условна присъда от 1 година с 3 години изпитателен срок, защото през 2018 година осуетил полицейска проверка, като избягал с лек автомобил. 

Коментари

НАЙ ВЕРОЯТНО ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна