IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
14:30 | 16 декември 2021
Обновен: 13:35 | 17 април 2024

Мъж отвлече 29-годишна жена от апартамент и я заведе в хотел

Използвал два ножа, за да я заплаши с убийство

По материала работи: Слав Велев
Мъж отвлече 29-годишна жена от апартамент и я заведе в хотел

Съдът уважи искането на Окръжната прокуратура в Благоевград за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 28-годишния Д.Ч., обвинен в отвличане на жена.

В хода на разследването на случая е установено, че около 21 ч. на 12 декември Д.Ч. отвлякъл от апартамент в Петрич 29-годишната И.М. Мъжът използвал два ножа, като заплашвал пострадалата с убийство. 

Против волята ѝ той я закарал в хотел в града. Жената успяла да потърси помощ от случаен свидетел на инцидента. Събрани са доказателства за държане на наркотични вещества от Д.Ч., употребявани от него по време на деянието.

След извършването на престъплението Д.Ч. се укрил, като впоследствие е бил издирен и задържан от органите на реда, съобщиха от Апелативната прокуратура в София.

Определението на първоинстанционния съд за взетата срещу обвиняемия Д.Ч. мярка за неотклонение "задържане под стража" може да бъде обжалвано пред Софийския апелативен съд.

Коментари

Новини Варна