IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Свят
11:30 | 9 ноември 2021
Обновен: 19:01 | 25 април 2024

Таен Tik Tok жест спаси отвлечено момиче. Моторист й се притече на помощ (ВИДЕО)

Прави с една ръка – дланта се отваря срещу този, който те гледа, след което палецът се прибира вътре и се стисва в юмрук

По материала работи: Слав Велев
Таен Tik Tok жест спаси отвлечено момиче. Моторист й се притече на помощ (ВИДЕО)

Изчезнала тийнейджърка от Северна Каролина беше спасена от моторист и полицията в Кентъки, след като направила таен сигнал, с който да покаже, че е в беда. Жестът с ръка момичето научило от социалната мрежа „ТикТок“. 16-годишната девойка от Ашвил била съобщена за изчезнала от родителите ѝ.

Няколко дни по-късно моторист в Кентъки се обадил на 911 със сигнал, че видял младо момиче на задната седалка на автомобил, което било видимо стресирано.

Специалният жест се прави с една ръка – дланта се отваря срещу този, който те гледа, след което палецът се прибира вътре и се стисва в юмрук. Жестът означава, че си в капан. Мотористът продължил да кара след автомобила в продължение на няколко километра, като междувременно давал насоки на полицията къде да ги открие. Накрая колата била спряна от патрул, който спасил момичето и арестувал извършителя.

Коментари

Новини Варна