IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
16:45 | 19 декември 2021
Обновен: 08:46 | 22 април 2024

Наглост! Поредната задигната кутия за дарения

Този път в София

По материала работи: Слав Велев
Наглост! Поредната задигната кутия за дарения

Снимка: Фейсбук

Поредна нагла кражба на кутия за дарения е извършена у нас. Този път в столицата. Това става ясно от публикуван в интернет зов за помощ, за установяване на извършителя.

Неизвестен апаш е задигнал кутията за дарения, която била поставена на касовата зона на магазин в София.

Кражбата е извършена през нощта на 17 декември в обект на ул. "Христо Белчев", около 4 часа сутринта. Мъж с маска на лицето, който е закрил главата си и с качулка, влиза през входа и се насочва към касовата зона. Там бързо грабва кутията и излиза.

За случая сигнализира Янко Маринков във Фейсбук, като споделя и кадри от охранителните камери.

"Открадната е кутия за дарения. Най-сигурната функция на маските - бонус за крадливите боклуци. София Център, ул. "Христо Белчев", в 04:00 сутринта на 17.12.2021", коментира той.

Това е поредното посегателство срещу кутии за дарения. Може само да се надяваме, че кражбата, която говори и за тежки морални проблеми у извършителя, ще бъде разкрита час по-скоро независимо от това, че той е взел всички мерки, с които да запази самоличността си.

Коментари

Новини Варна