IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
14:45 | 10 февруари 2022
Обновен: 13:09 | 25 април 2024

Касапница на пътя: Пожарникари режат ламарини

18-годишент водач заби "Ауди А4" в дърво, той и спътничката му загинаха. Едно момиче е в болница

По материала работи: Слав Велев
Касапница на пътя: Пожарникари режат ламарини

Тежка катастрофа е станала с двама загинали в Плевенско. Инцидентът е станал в сряда около 07:30 часа на пътя между селата Горна Митрополия и Староселци, съобщи Нова тв.
 
18-годишният водач на лек автомобил "Ауди А4" е изгубил контрол над управлението и превозното средство е напуснало пътното платно, блъскайки се в крайпътно дърво. 


 
При удара на място са загинали шофьорът и пътничка на предната седалка – 19-годишно момиче. 
 
22-годишната им спътничка е в тежко състояние, с опасност за живота. За изваждане на пострадалите от огънатите ламарини съдействие е оказано от служители на УПБЗН - Долна Митрополия.

Коментари

СТОП НА ВОЙНАТА В ПЪ ( преди 2 години )
Да почиват в мир и двамата!!! Мои искрени СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ на близките им!!!Еми за съжаление родителите са виновни които не възпитават децата си достатъчно, купуват им скъпи и мощни коли и после се мислят за крале на пътя и безсмъртни, че зад волана не се качва пиян, книжки които се купуват с подкуп, неспазване на закона по пътищата и каране с несъобразена скорост. Лошото е че младежите не проумяват от такива новини.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Новини Варна