IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
17:00 | 22 юли 2022
Обновен: 17:16 | 25 март 2024

Хванаха сина на Кеворк Кеворкян да шофира пиян и дрогиран

Полицай блъсна прокурор в центъра на София

По материала работи: Слав Велев
Хванаха сина на Кеворк Кеворкян да шофира пиян и дрогиран

Синът на бившия водещ на "Всяка неделя" Кеворк Кеворкян – Таквор, е задържан за шофиране след употреба на алкохол и наркотици, съобщи NOVA, като се позовава на източници в полицията.

Той е бил спрян тази нощ от патрул на КАТ-СДВР. 48-годишният мъж обаче отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и упойващи вещества, за което му е съставен акт. Часове по-късно, около 8 тази сутрин, същият водач е спрян отново от екип на Пътна полиция в ж.к. „Младост -3”. Дрегерът отчел 1.03 промила съдържание на алкохол, а полевият наркотест дал положителен резултат.

Мъжът е задържан в столично районно полицейско управление за срок до 24 часа по Закона за МВР. По случая е образувано досъдебно производство.

В същото време полицай е блъснал прокурор в центъра на София, съобщи bTV. Пострадалият е откаран в болница с наранявания в областта на рамото

По първоначална информация държавният обвинител е пресичал на червен светофар на кръстовището на булевардите "Тодор Александров" и "Христо Ботев", когато служителят на жандармерията го е връхлетял с личната си кола.

Коментари

Новини Варна