IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
15:20 | 21 август 2022
Обновен: 22:04 | 25 април 2024

Цифрите й го говорят: Ще има ли кабинет ГЕРБ–ПП и остава ли Нинова лидер на БСП

Нумероложката Нели Колева анализира числата за вота на партиите и каза какво ще се случи на 2 октомври

По материала работи: Слав Велев
Цифрите й го говорят: Ще има ли кабинет ГЕРБ–ПП и остава ли Нинова лидер на БСП

Ще има ли коалиция между ГЕРБ и „Продължаваме промяната”, както упорито се твърди в последните дни от кръгове, близки до Бойко Борисов? Отговор на този въпрос даде в интервю за „Марица” известната нумероложка Нели Колева. Тя анализира числата за вота на партиите и каза какво ще се случи на 2 октомври 2022 г.

През октомври и ноември 2022 г.  политическото управление в страната има трудни характеристики. Периодът след изборите на 2 октомври до края на 2022 г. е с нестабилна тенденция за сформиране на коалиционен кабинет, както и за голяма продължителност на действие на евентуален редовен кабинет,  независимо с чий мандат, каза Колева.

Голяма част от 2023 година също предполага коалиционно управление.

Невъзможно е да се структурира съюз между ГЕРБ и ПП, въпреки заявените от Бойко Борисов намерения за известни компромиси, категорична е Нели Колева.

Дори да се състави коалиционен кабинет с нечий мандат, почти е невъзможно този кабинет да има голяма продължителност във времето напред. Между лидерите на партиите се очаква да има  спорове, конфликти,  пререкания. Те трудно ще намират общ език. До края на 2022 г.  тенденцията е за видимо неспокойни месеци в политически аспект, смята нумероложката.

Кирил Петков няма да е ключов фактор на предстоящите избори, при Асен Василев параметрите са по-стабилни, каза още Нели Колева.

По думите ѝ идва период на добра активност за Слави Трифонов, а БСП ще премине през голяма трансформация до 2024 година.

Следвайки знаците на нумерологията, БСП с лидер Корнелия Нинова също преминава през нелек период.  На партията и лично на г-жа Нинова им предстои период на трансформация. Това ще се усети на по-късен етап - през идната 2023 година, каза още Колева.

„В рамките на 2022 година лидерът Корнелия Нинова и БСП по-лесно биха могли да влизат в коалиции заедно с други лидери на партии. През 2023 г., особено изразено през второто полугодие, както и през 2024 г. - тенденцията г-жа Нинова да се разграничи от лидерите на други партии е завишена. На БСП ѝ предстои да премине през голяма  трансформация”, категорична бе Колева.

Коментари

11g ivan89g ( преди 1 година )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна