IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
14:45 | 6 септември 2022
Обновен: 03:34 | 28 март 2024

Откриха тялото и на втория изчезнал в морето край Созопол

Служители на пожарната, Гранична полиция и РУ Созопол ще изчакат вълнението да падне, за да го приберат

По материала работи: Слав Велев
Откриха тялото и на втория изчезнал в морето край Созопол

Дмитрий Чебан изчезна в морето край къмпинг "Смокиня" на 2 септември/Снимка: Фейсбук

Доброволец, който помагал при обхождането на Созополския бряг в търсене на тялото на Дмитрий Чебан, изчезнал в морето край къмпинг "Смокиня" на 2 септември, го е открил късно следобед вчера, съобщиха от полицията.

Тялото на 38-годишния мъж е било забелязано на скалите преди нос Агалина край Созопол. Все още обаче до него не може да се достигне заради бурното море. 

"Служители на пожарната, Гранична полиция и РУ Созопол ще изчакат вълнението да падне, за да приберат тялото, тъй като по суша е невъзможно заради високите вертикални скали", коментира говорителят на полицията Цветелина Рандева, цитирана от "24 часа".

Тъжната новина съобщи във Facebook и съпругата на Димитрий - Надя, която казва, че по снимка, направена отдалече, на 90 % е сигурна, че това е мъжът й.

Три дни по-рано бе открито тялото на 18-годишния Данаил, племенник на Дмитрий. Двамата влезли да плуват в неохраняема зона на плаж "Смокиня Юг", но бурното море ги завлякло навътре.

Коментари

Новини Варна