IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
13:00 | 19 октомври 2022
Обновен: 01:57 | 1 май 2024

Стефан Янев: Народът ни изпрати тук, за да търсим решения

3 теми са структуроопределящи – сигурност, справедливост и солидарност, заяви лидерът на "Български възход"

По материала работи: Слав Велев
Стефан Янев: Народът ни изпрати тук, за да търсим решения

Лидерът на "Български възход" Стефан Янев/Кадър: БНТ/Десислава Кулелиева

"Българският народ ни изпрати тук, за да търсим решения, важни за гражданите и бизнеса, свързани с кризите, инфлацията, за бъдещето на България", заяви от парламентарната трибуна лидерът на "Български възход" Стефан Янев.

По думите му, за да се търсят тези решения, е необходима концентрация върху 3 теми, които са структуроопределящи – сигурност, справедливост и солидарност, предаде БНТ.

"Посланието е да се държим подобаващо, като отправим ясни послания, за да сме полезни на себе си и на съюзниците ни. Идеята за напускане на съюзите подвежда съюзниците и нас самите. Апелът към съюзниците ни е да сме солидарни, да се подкрепяме в труден момент. Солидарността е основна ценност като граждани на Европейския съюз. Заедно - общество, бизнес, държава в равноправно партньорство, можем да сътворим възхода на България", добави Стефан Янев.

По думите му справедливостта изисква редът и правилата да се отнасят за всички и да се спазват от всички.

"Има 10-15 личности, които ни разделят – ще работим за механизъм за одит на дейността на тези 10-15 човека. Който работи в интерес на българския народ е добре дошъл в "Български възход". Който работи против трите С - сигурност, солидарност и справедливост, е наш опонент", каза още Стефан Янев.

Коментари

Новини Варна