IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
11:00 | 24 октомври 2022
Обновен: 05:45 | 18 април 2024

Лукс на релси! Вагон-ресторант впечатлява с уют. БДЖ ли е? СНИМКИ

Кадрите са от вагон-ресторанта на влака експрес "Слънчев бряг" по линията София - Бургас

По материала работи: Слав Велев
Лукс на релси! Вагон-ресторант впечатлява с уют. БДЖ ли е? СНИМКИ

Снимки: Фейсбук/Bobby Ilinov traveller

Вагон-ресторант на БДЖ впечатли потребители в мрежата с вида си. Снимки отвътре показват красиво обзавеждане и по-приятна визия. Кадрите са от вагон-ресторанта на влака експрес "Слънчев бряг" по линията София - Бургас.

Масите и столовете са нови, а над тях се забелязват и лампи. Отделно има и места за правостоящите. Също така и кресла за по-голямо удобство, пише GlasNews.

Според потребителите пътуването вече би било далеч по-приятно.

"Не знаех че съществува такова нещо в БДЖ, определено съм изненадан приятно.", пише Максимилиан Мандов.

"Иска ми се да има повече такива влакове.", добавя Полина Иванова.

Други се усъмниха, че кадрите са реални. А и критици също не липсват.

"Бързият влак София - Бургас с купетата никак не изглеждаше добре. Дъските в седалките ти се забиват навсякъде. А лятото пътувах в експреса и щях да колабирам. Явно решиха, че през август не е нужна климатизация и няма проблем хората да пътуват 6 часа на 34 градуса. Явно си е на късмет пътуването с БДЖ.", посочва Юлия Стоянова.

Изненадващо или не снимките са реални. И наистина би било хубаво да имаме железница на ниво. Ако се подобрят условията във вагоните и се намали времето за пътуване, пътниците със сигурност ще се замислят преди да се качат в автобуса.

Коментари

Новини Варна