IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
15:40 | 5 април 2023
Обновен: 12:39 | 4 май 2024

Гешев погна Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката

Интернет героите се гаврили с момче със специални образователни потребности

По материала работи: Слав Велев
Гешев погна Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката

Днес, 5 април 2023 г., Районна прокуратура-Пловдив се самосезира по публикувания в медиите видеоклип, който показва как Емили Тротинетката подхвърля чаша на пода и кара момче, което на кучешки повод, да я донесе с уста. Впоследствие и Чеченеца повтаря същото действие. Въпросното видео е споделено в YouTube канала на Тошо Куката, предаде GlasNews.

Районната прокуратура-Пловдив е образувала досъдебно производство за извършени хулигански действия спрямо момчето със специални образователни потребности, което влиза в ролята на куче.

Според излъчения материал това се е случило на публично място в търговски обект в гр. Пловдив, а кадрите са били разпространени в социалните мрежи.

Наблюдаващият прокурор е дал указания за извършване на разпит със заснетите във видеоклипа лица, за установяване на тяхната самоличност и тази на момчето, както и дали по отношение на него е била прилагана принуда. Изясняват се причините за извършване на деянието.

Припомняме, че Елизабет, приятелката на Тихомир от "Фермата", за която има данни, че е заснела скандалното видео, сподели в социалните мрежи, че момчето само е изявило желание да участва в клипа с Чеченеца, Куката и Емили.

Срокът за приключване на разследването е двумесечен.

Гласност на случая даде варненец. Той сподели, че вече е намерил и адвокат на семейството на момчетo, като е разкрита и дарителска сметка в помощ на пострадалите.

Дарителска сметка в подкрепа на семейството:

IBAN: BG54STSA93000028760297

Име: Димитър Делчев Димитров

Коментари

Новини Варна