IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
15:00 | 1 август 2023
Обновен: 01:33 | 28 април 2024

Нов скандал с подстригано момиче. Този път от Тити (ВИДЕО)

Папазов сам се хвали, а публиката и Тото се заливат от смях

По материала работи: Слав Велев
Нов скандал с подстригано момиче. Този път от Тити (ВИДЕО)

Константин (Тити) Папазов гостува в канала на Тото от "СкандаУ"/Кадър: YouTube

Нов скандал с подстригано момиче се зароди у нас. Този път в него е пряко замесен Константин (Тити) Папазов, който сам се хвали със случката, с давност над четвърт век . Това става в YouTube канала на Тото от "СкандаУ". 

Малко по-късно всички клипове там бяха изтрити заради докладване от потребители. Става ясно обаче, че каналът и преди бил докладван за съдържание. 

Преди дни клип с президента на баскетболния клуб на "Левски" Тити Папазов стана популярен, в него публично разказа покъртителна история. В подкаста "При ТоТо" Тити разкри, че е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов опитал да остриже косата на момичето. Тъй като тя се дърпала, Тити направил дупки в косата ѝ.

Потребители останаха изненадани, че така свободно се говори за насилие над жени и цялата зала, където се провежда записа, "пада от смях".

Познат на момичето, на което Тити твърди, че е обръснал косата, защото му е изневерила, проговори за случилото се. Човек с името Yoko Zaharieff твърди в коментар във Фейсбук, че е бил в един клас с момичето. 

"Беше моя съученичка. Ужасът тогава беше брутален. Гергана повече никога не се върна в клас и ние никога не я видяхме. Чухме, че е емигрирала извън България. Ситуацията при Тото мина ей така, между другото. Той няма никаква вина за безрасъдното изказване на този психопат Тити, защото прозвуча почти на шега. Тръпки ме побиха, когато чух как безцеремонно "човекът" Тити Папазов се похвали пред множество зрители в залата и интернет как е постъпил с едно момиче в крехка възраст, нашето момиче, което още нямаше 18. Само забрави да се допохвали, че я е вързал с белезници за парното преди да започне да я подстригва и да я остави така заключена между 24-48 часа, докато я намерят близките й тогава", пише човекът в мрежата.

Цялото изказване на Папзов вижте ТУК

"Не може да има паралел с онзи изверг. Нито е била бита, не съм я докоснал, нито е рязана, нито е кълцана. Атаката е преднамерена. Всички, които разпространяват това, като влезеш при приятелите им изплува едно популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков. Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този инцидент. Все пак става въпрос за запис отпреди 4 месеца - 15-и март и инцидент отпреди 28 години", заяви Тити Папазов по повод на разпространения в социалните мрежи клип с него, в който разказва как хванал своя приятелка в изневяра и й подстригал косите.

"Пълни лъжи са, че е била непълнолетна. Беше на 19 г. Това се случи в края на август, началото на септември 1995 г. Тя е родена на 15 май 1976 г. Да, не си говорихме една година, но след това подновихме разговорите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995-а", обясни баскетболният треньор.

"Дори не знам защо разказах това. Сигурно Тото ме е питал. Случило се е. Бяхме млади, малко буйни, повече глупави", допълни Папазов, предава 24chasa. 

Коментари

Мария Недева ( преди 8 месеца )
Възмутително!Осъдително!Гневна съм.И този "Ричард"-с *** сърце бил Президент на клуб,канят го по телевизии да коментира,налагат го като модел за подражание,щото видите ли е успешен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 1
Новини Варна