IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
14:45 | 14 август 2023
Обновен: 16:51 | 27 април 2024

Арестуваха разградски полицейски шеф с подкуп

Задържан е началникът на отдел "Миграция" в Областната дирекция на МВР

По материала работи: Слав Велев
Арестуваха разградски полицейски шеф с подкуп

Снимката е илюстративна: МВР/АРХИВ

Задържаха с подкуп полицейски шеф в Разград. Арестуван е началникът на отдел "Миграция" в Областната дирекция на МВР в Разград. Според източници на NOVA това се е случило в момент на получаване на подкуп. Акцията е на "Вътрешна сигурност" на МВР.

От пресцентъра на МВР съобщават, че са задържани още двама души, съпричастни към извършеното престъпление, както и две жени, извършвали преводачески услуги. Издирва се още едно лице.

Разкрита е престъпна схема за посредничество при набирането на кандидати за получаване на виза тип D, даваща право на дългосрочно пребиваване в страната. За целта Т.К. и С.С.  намирали адреси, на които фиктивно регистрирали чужденци, без да имат намерение да пребивават на тях.

В качеството си на началник на група „Миграция“ при ОДМВР-Разград П.М. е трябвало да извършва проверки дали действително посочените лица се намират на дадените адреси, което свое задължение той не е изпълнявал, посочват от пресцентъра на прокуратурата. 

Коментари

Един ! ( преди 8 месеца )
Какви ги измисляте, няма как да е задържан с подкуп, никъде никой няма такива данни и изявления - ни прокуратура, нито пък полиция !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна