IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
12:00 | 25 август 2023
Обновен: 18:52 | 29 април 2024

Мъж от Разградско преби с метален мастар доведената си дъщеря

Арестуваха възрастен мъж набил сина си и заплашил, че ще го запали заедно с къщата

По материала работи: Слав Велев
Мъж от Разградско преби с метален мастар доведената си дъщеря

Снимката е илюстративна: АРХИВ

38-годишен мъж от село Дряновец е задържан в РУ-Разград за упражнено насилие спрямо заварената му дъщеря, съобщават от ОД на МВР в лудогрския град. 16-годишното момиче успява да подаде сигнал на тел.112 около 12 часа на 24 август, че е заключвана и бита с метален мастар от мъжа, с когото майка й живее на семейни начала.

На място е изпратен полицейски екип и екип на ЦСМП-Разград, които установят множество кръвонасядания и синини по тялото на потърпевшата.

Момичето е освидетелствано от съдебен лекар. Образувано е досъдебно производство по чл.131, ал.1, т.5А във връзка с чл.130, ал.1 от НК.

В същото време сигнал за възникнал скандал в село Езерче е получен около 21 часа на 24 август. На място е установено, че разправията е между 35-годишен мъж и 64-годишния му баща, като родителят отправял закани за побой, запалване на съвместното им жилище и налагане на постоянен психически тормоз. Възрастният мъж е задържан в сградата на РУ-Исперих. По случая се води проверка по чл.144, ал.1 от НК.

Коментари

Новини Варна