IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
14:00 | 15 септември 2023
Обновен: 18:01 | 25 април 2024

Искат арест за мъж, хвърлял чаши и бутилки по бившата си жена и новия и мъж

В стаята се намирали и двете им малолетни деца

По материала работи: Слав Велев
Искат арест за мъж, хвърлял чаши и бутилки по бившата си жена и новия и мъж

По искане на Районна прокуратура- Добрич състав на районния съд измени мярка за неотклонение „домашен арест“ в „задържане под стража“ на 51-годишен мъж, привлечен към наказателна отговорност за три престъпления – закана за убийство, хулигански действия и увреждане на чужда собственост. До промяната се стигна по настояване на прокуратурата, след като на 13 септември 2023 г. обвиняемият е нарушил мярката си за неотклонение.

Г.Г. е обвинен за това, че на 3 септември хвърлял празни стъклени бутилки през прозореца в стая, където се намирали бившата му жена и двете им малолетни деца, както и настоящият й партньор. Освен това отправял обиди и закани към тях. Обвиняемият хвърлил около 30 бутилки, като успял да счупи прозорец и две врати, едната стъклена.

Това било поредно нападение срещу майката на децата му, с която били разделени от около 7 години. На 30 август обвиняемият отишъл в дома й и влязъл в конфликт с настоящия партньор на бившата си жена, като отправил към него закани за убийство. Хвърлил по мъжа две стъклени чаши, които се счупили и му причинили порезни рани.

Определението на съда подлежи на въззивна проверка от Окръжен съд-Добрич.

Коментари

Новини Варна