IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
11:01 | 17 април 2024
Обновен: 10:12 | 30 април 2024

Потрошиха от бой сина на известен бизнесмен

Христо Гуцалски е със счупени крак и ръка

По материала работи: Петър Захариев
Потрошиха от бой сина на известен бизнесмен

Със счупени крак и ръка приключи побой над сина на известен самоковски бизнесмен. Пострадалият е опериран е и е настанен за лечение в „Пирогов”, съобщава Нова телевизия.

Нападението се случва посред бял ден в Самоков и е заснето от камери за видеонаблюдение. Нападателят твърди, че до това се е стигнало след тежък тормоз и домашно насилие, упражнявани от жертвата на побоя върху сестра му.

Младата жена е общински съветник в Самоков и двамата с нападнатия мъж живеели на семейни начала, но отношенията им били на приливи и отливи.

Петър Гуцалски е баща на Христо Гуцалски. Петър разказа, че случаят е от 15 април. Синът му спрял на улица в града и чакал негов бизнес партньор.

„Приближава се лицето Людмил Джелепов, отваря вратата откъм тротоара и по данни на сина ми започва да го заплашва с убийство”, заяви Петър Гуцалски. След това синът му излиза от автомобила и започва боят. Разказва, че в един момент синът му е изгубил и съзнание.

По-късно нападателят е задържан за 24 часа в полицията.

Петър Гуцалски отхвърля обвиненията, че синът му е упражнявал домашно насилие върху жената, с която живее на семейни начала.

„Цветелина Джелепова от септември до момента е посетила многократно Гърция с него и децата, многократно е посещавала Солун, Кавала, Велинград, Сандански. Февруари си сложи силиконови гърди, синът ми е един от спонсорите”, разказва Гуцалски.

Не знае дали синът му е вадил оръжие и е искал да стреля. Знае обаче, че една вечер Христо е ходил пред къща в града, за да заснеме среща на Цветелина с друг мъж, за който не знае в какви отношения са.

Нападателят Людмил Джелепов също изложи своята версия. „Счупванията станаха, след като скочи срещу мен, но падна”, казва Джелепов. И допълва, че повече от месец той и семейството му живеят в страх.

„Този страх е провокиран от проследявания, системен тормоз над сестра ми. Тя е жертва на домашно насилие, пребива я няколко пъти. Повече от месец обикаля в черни дрехи и пистолет на кръста около къщата, в която тя живее с двете й деца, насажда се систематичен страх”, каза Людмил Джелепов. „На 7 април той проследи колата, в която тя се движеше с неин познат, пресече пътя им, спря ги, слезе, зареди пистолет и произведе два изстрела”, заяви Людмил Джелепов.

Коментари

Новини Варна