IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
10:00 | 5 май 2024
Обновен: 18:51 | 18 май 2024

Пиян полицай се заби в билборд

МВР установи 36 души, шофирали след употреба на алкохол, и 13 – под въздействие на наркотици

По материала работи: Слав Велев
Пиян полицай се заби в билборд

Пиян полицай катастрофира с над 2 промила алкохол. Той е самокатастрофирал в билборд във Велико Търново в събота през нощта. Инцидентът е станал близо до бензиностанция.

Водачът, който е служител на ОДМВР - Велико Търново, не е пострадал, пише "NOVA". Взета му е кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа. Започнато е следствено дело.

Полицията установи общо 36 души, шофирали след употреба на алкохол, и 13 – под въздействие на наркотици през изминалия ден, съобщиха от МВР на сайта си.

Общо 11 079 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за спазване на Закона за движението по пътищата. Извършен е контрол на 12 125  водачи и пътници. Съставени са 2816 фиша и 626 акта за установени административни нарушения.

Акцент в акцията е недопускане на управление от водачи, употребили алкохол, наркотични вещества и/или техни аналози, както и управление на МПС от неправоспособни шофьори.

През вчерашния ден няма загинали при катастрофи в страната, съобщиха от пресцентъра на МВР. В 10 тежки катастрофи в страната са ранени 13 души. 

В София са станали два тежки и 10 леки пътни инцидента, при които са пострадали двама души. 

Коментари

didier93 ( преди 1 седмица )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна