IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
11:16 | 24 юли 2015
Обновен: 23:40 | 3 май 2024

Тото треска в Благоевград

Чудят се кой удари джакопта

По материала работи: Златина Добрева
Тото треска в Благоевград

Колосалният джакпот от Тото 2, който падна снощи, разбуни духовете в Благоевград. Сумата от 7 095 423 лв. е спечелена с квитанция за 3,4 лв. и 4 комбинации в играта 6/49.

Минути след като от Спортния тотализатор обявиха, че фишът е пуснат в Благоевград, новината бързо се разнесе по заведения и сред комшии, събрали се на хлад пред блоковете в кварталите.

Започнаха подозрения кой ли е късметлията уцелил числата 29, 40, 11, 34, 38, 24. Това е третият най-голям джакпот в 58-годишната история на тотализатора.

"Дано милионите да са се паднали на някой беден човечец, който да си оправи живота, както и на деца и внуци", коментираха пред "24 часа" щастливи благоевградчани.

Появиха се съмнения, че е възможно и шестицата да е спечелена от македонец или грък, пише днес.бг. Винаги, когато джакпотът достигне няколко милиона, идващите на пазар или на гости при приятели комшии от Гърция или Македония, минават през тотопунктовете, за да си пробват късмета.

Любопитството кой е милионерът ще трая няколко дни и после всичко ще затихне, смятат в града. Хората допускат обаче, че рано или късно ще се разбере кой е взел печалбата, ако тя се е паднала на местен човек.

Коментари

Новини Варна