IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
10:31 | 26 юли 2015
Обновен: 01:54 | 20 май 2024

Стартира шестото издание The Bridge Fest

Над 150 младежи от 10 града в България ще се включат в тематични творчески работилници в рамките на фестивала

По материала работи: Деян Михайлов
Стартира шестото издание The Bridge Fest

Стартира шестото поредно издание на The Bridge Fest във Видин. В дните 26 юли – 2 август 2015 г. крайдунавският град ще се превърне в поле за изява на  артистичния талант на над 150 младежи на възраст 14 – 20 години. 

В тазгодишното издание на фестивала ще бъдат организирани творчески работилници на различни теми. Тази година те ще бъдат общо 10 и ще са в областта на фотографията, актьорското майсторство, музиката, танците и визуалните изкуства. Всяка от тях ще бъде ръководена от млади български професионалисти, сред които: Луиза Григорова, Весела Бабинова, Алиса Атанасова (актьорско майсторство), Васил Крумов (китара), Калин Ганев (фотография), Блага Банова (изобразително изкуство), Стоян Петров (барабани) и други. 
В първата вечер на The Bridge Fest, участниците ще могат да се включат в интерактивен уъркшоп "Открий тайните на реката". По време на него, те ще могат да се впуснат в търсене на предмети и интересни факти за Дунав. Целта на състезанието е младежите да научат повече за реката, а най-добрите ще получат награди. 
The Bridge Fest се провежда за шеста година на територията на Видин и ежегодно събира над 150 подрастващи на възраст 14-20 години, не само от региона, а и от цяла България.

Коментари

Новини Варна