IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
България
11:10 | 2 август 2015
Обновен: 12:38 | 4 април 2024

Няма да решим проблемите със спомени от отминали времена!

Ивайло Московски изпрати поздрав за Деня на железничаря

По материала работи: Деян Михайлов
Няма да решим проблемите със спомени от отминали времена!

Транспортният министър Ивайло Московски отправи поздрав към всички работещи в българската железница по случай Деня на железничаря, съобщават от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

"Знам, че времената са трудни и реформите тежки, но със сигурност трябва да знаете едно. Аз съм абсолютно убеден, че накрая ще постигнем успех", се чете в поздрава на Московски.

“Както вие, така и аз си спомняме как се движеха огромните композиции на товарните влакове. За съжаление, днес ситуацията е различна и с мечти и спомени по отминали времена, няма да решим проблемите. Но както преди, така и сега, вие сте били, сте и ще продължавате да бъдете двигателната сила на влаковете и релсите”, обяви още транспортният министър.

"На професионалния Ви празник, пожелавам на Вас, пожелавам и на себе си, едни други да се подкрепим и заедно да завършим започнатото. Аз вярвам, че е за добро. Най-силното ми желание е нашата България да има сигурна, бърза и модерна железница.

Още веднъж - Честит Ден на железничаря, с най-искрените ми пожелания за здраве, щастие и успехи за вас и вашите семейства!", завършва поздрава на Ивайло Московски.

Коментари

Новини Варна