IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
08:40 | 17 август 2015
Обновен: 07:55 | 14 май 2024

Орлин Павлов в журито Детската Евровизия

Тринадесетото издание на Детската Евровизия ще се проведе на 21-ви ноември в зала „Арена Армеец" в София

По материала работи: Деян Михайлов
Орлин Павлов в журито Детската Евровизия

Орлин Павлов ще бъде представителят на БНТ в журито, което ще избере българския участник в Детска Евровизия 2015. Той, заедно със Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото от страна на bTV и продуцентска компания „Седем осми", ще оценява полуфиналистите и финалистите в конкурса.

„Домакинството на Детската Евровизия е невероятен успех за страната ни. Изпитах истинско щастие, когато научих тази новина преди месеци и съм благодарен на БНТ за доверието, което ми гласува. Никога няма да забравя магията на сцената на Евровизия и знам, че през ноември още едно българско дете ще я усети. Сигурен съм, че страната ни отново ще бъде представена достойно и ще обърнем погледа на Европа към огромния талант на децата в България" - заяви Орлин Павлов.
Припомняме, че изборът на детето, което ще представи България в Детска Евровизия 2015, стартира в понеделник (17-ти август) от 21:00 часа по bTV. Вече за втора поредна година БНТ, bTV и продуцентска компания „Седем осми" обединяват усилия за достойното представяне на страната ни в песенния конкурс.
Тринадесетото издание на Детската Евровизия ще се проведе на 21-ви ноември в зала „Арена Армеец" в София и ще се излъчва на живо по БНТ.

Коментари

Новини Варна