IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
17:27 | 23 август 2015
Обновен: 13:44 | 27 април 2024

Близо 300 души търсят младежа, изчезнал в Рила

Огромен ресурс от полицията и пожарната е включен в акцията

По материала работи: Борис Проданов
Близо 300 души търсят младежа, изчезнал в Рила

Близо 300 души са се включили в издирването на 21-годишния младеж, който изчезна вчера следобед в областта Балабаница в Рила. “Случаят започна вчера. Обявата дойде късно - някъде около 18.30 ч. От спасителна служба специално, започна тази сутрин. Хората, които са на терен, организирани от кмета и от полицията са претърсвали до 4.30 ч. терена.

 

Сутринта започна пак претърсването на същия терен. От наша страна имаме екип, който е от Боровец, след което и от Банско излязоха с 3 кучета, петима човека, които са на терен, за да помогнат за претърсването. Огромен ресурс от полицията и пожарната е изваден, включително и техническа помощ от полицията за локализиране на телефона на потърпевшия. Така, че се надяваме да бъде претърсено много основно.

 

Огледите на терен са продължили почти до 5 часа сутринта и са продължили и в днешния ден. Балабаница се намира между Юндола и яз. Белмекен. В близост до нея има хижа, а младежът е бил забелязан за последно в района“, обясни пред БНР Явор Каролев от Планинската спасителна служба.

Коментари

Новини Варна