IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
14:51 | 22 юни 2016
Обновен: 16:12 | 7 май 2024

60 души и делтапланер издирват 9-годишния Станимир

Трети ден няма следа от него

По материала работи: Пламен Янков
60 души и делтапланер издирват 9-годишния Станимир

60 души - полицаи и доброволци, издирват 9-годишния Станимир Мичков от карловското село Богдан, който изчезна безследно в понеделник на обяд. В търсенето на детето е включен и делтапланер.

 

"Оглеждаме голям периметър. Използваме целия си ресурс", коментира директорът на областната дирекция на МВР в Пловдив старши комисар Христо Разсолков.

 

Според кмета на Богдан Христо Иванов в района около селото няма скалисти местности и стръмни участъци, където би могло детето да падне и да се контузи. Изчезването му е истинска загадка. Както "24 часа" съобщи, в понеделник Станимир отишъл с майка си в Павлина в местността "Чирисана" да пасат кози. Оттам хлапето се изгубило.

 

В селото казват, че семейството на Станимир живее бедно. Преди няколко години майката Павлина дошла в Богдан при приятеля си Иван Стайков, с когото няма брак. Станимир е от предишна нейна връзка. Известно време Павлина работела в кметството по програма за временна заетост. След това започнали с Иван  да се занимават с животновъдство.  

24chasa.bg

Коментари

Новини Варна