IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
11:13 | 2 август 2016
Обновен: 07:09 | 18 май 2024

Пожар в автосалон на бивш хасковски кмет

Три автомобила са изгорели

По материала работи: Пламен Янков
Пожар в автосалон на бивш хасковски кмет

Автосалонът с ретро автомобили на бившия хасковски кмет Хасково Георги Иванов горя рано тази сутрин. Сигнал за пожара е бил подаден малко след 4 часа от охраната на обекта, който се намира край пътя Хасково- Димитровград, съобщава Дарик радио. 

 

Три автомобила са изгорели напълно при пожара, два са частично обгорели, уточняват от полицията. От високата температура са счупени стъкла и целият салон е опушен по информация на регионалната служба „Пожарна безопасност и защита на населението”.

 

В 4,43 часа на спешния телефон 112 е получено съобщението за пожар в автосалон. До момента е установено, че обектът се охранява от СОТ, жива охрана и видео наблюдение. Пазачът забелязал дим от единия автомобил, паркиран в ляво от входната врата, след което пламъците обхванали и другите съседни коли.

 

На обгазения пазач е оказана медицинска помощ. Огънят е бил локализиран от изпратените екипи на РПБЗН-Хасково. Работата по изясняване на случая продължава.

 

Нова тв

Коментари

Новини Варна