IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
15:13 | 3 март 2017
Обновен: 20:55 | 25 април 2024

Симеон II поздрави българите за празника

Съобщиха от пресофиса на Негово Величество

По материала работи: Борис Проданов
Симеон II поздрави българите за празника

Негово Величество Цар Симеон II поздрави българските граждани по повод Националния празник, съобщиха от пресофиса на Негово Величество. „Скъпи сънародници, където и да се намирате в този паметен за нашия народ ден, нека да сведем глави и да се помолим за всички, които дадоха живота си за свободата на Отечеството и пак да се замислим всички в молитва Господ да ни обедини, за да спасим България", коментира бившият министър-председател. 

 

"Неведнъж българската история ни е учила, че побеждаваме, когато сме обединени. Единството ни е нужно и сега, когато трябва да възродим нашата страна след толкова много изпитания, когато искаме да я направим място за достоен живот на хората, когато за пореден път трябва да доказваме достойното си място сред другите народи." 

 

"Следването на този идеал не търпи приоритет на лични интереси. Нека в тези начинания ни послужат като пример героите, чиято памет почитаме днес, които са били мъдри и смели да поставят България над всичко“, се посочва в поздравителния адрес на Негово Величество Цар Симеон II.

Actualno.com

Коментари

Новини Варна