IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Общество
09:15 | 20 януари 2021
Обновен: 04:38 | 19 април 2024

22.12.2020 отмина и нищо ужасяващо не стана… Грешките на Баба Ванга

Не познава и за собствената си смърт

По материала работи: Ставри Таргов
22.12.2020 отмина и нищо ужасяващо не стана… Грешките на Баба Ванга

Петричката пророчица баба Ванга е прочута с предсказанията си, които се сбъдват, по целия свят. Тя прави обаче някои предположения за бъдещето, които остават само думи, изречени от гадателката, пише "България днес".

Това се случва и с деня на петте двойки. 22.12.2020 г. отмина и не последва нищо ужасяващо в световен мащаб. Баба Ванга е сбъркала, като предрича някакъв катаклизъм, от който е трябвало да пострада цялото човечество.

Предсказание за 2008 г. гласи, че ще бъдат извършени покушения срещу четирима държавни глави. Това така и не се случва, както и последващото предсказание за избухване на военен конфликт след въпросните нападения. Третата световна война остава също само в думите на Вангелия. Тя предрича, че въоръженият конфликт ще започне през 2010 г.

Едно от пророчествата на покойната гадателка гласи, че в резултат на радиоактивен прах в Северното полукълбо ще загинат всички животни. Очакванията не се случват.

Всемирният катаклизъм, който ясновидката от Рупите предрича, също остава само предположение. През 1994 г. Ванга предупреждава:

"След 9 години ще настъпи краят на света. Земята ще се отвърне от Слънцето. Където е било горещо, ще има лед, много животни ще измрат. Хората ще воюват за енергия, но ще имат душа да се спрат. А след това времето ще тръгне назад."

Ванга удря в целта с предсказанието, че САЩ ще има чернокож президент. Барак Обама оправдава предположенията с два мандата. От същата прогноза на баба Ванга става ясно, че след него не би трябвало Америка да има повече президенти.

Причина за това е, че континентът или ще замръзне, или ще бъде потопен. Някои от догадките на българската ясновидка гласят, че САЩ ще се разделят на северни и южни щати и ще се разпаднат заради глад и бунтове. Земетресенията и изригванията на вулкани също изтриват Америка от световната карта.

За късмет на 332 млн. души страната продължава да съществува и противно на очакванията на Ванга вече има избран 46-и президент.

От записки, които правят сподвижници на баба Ванга, става известно, че още през 70-те години на миналия век тя предрича на края на второто десетилетие на новия век епидемия да плъзне по цял свят.

По думите на гадателката вирусното заболяване ще се разпространява мълниеносно по всички континенти и ще вземе много жертви - до 100 млн. Дотук добре. В една от тези записки става ясно, че заболяването ще тръгне от Африка. До момента всички данни, свързани с коронавирус, свързват началото на болестта с Китай.

Не се сбъдва и предсказанието, което Ванга прави сама за себе си, обобщава "Комсомолская правда". В началото на 1996 г. доктори й поставят диагнозата рак на лявата гърда. Предлагат й операция, но врачката отказва. Лекарите тогава казват, че без операция тя ще живее максимум половин година. Ванга възразява:

"Не, аз ще живея още три години!"
За съжаление и това нейно пророчество не се сбъдва и тя умира през август, точно както медиците предупреждават.

Според Ванга между 2025 и 2028 г. ще бъде разрешен проблемът с недостига на храна в световен мащаб. Гладът ще остане в историята и срещу него ще бъде отрито ефикасно решение.

В публикацията на "Ню Йорк Поуст" се казва, че българската пророчица е предрекла, че между 2033 и 2045 г. ще се случат три важни неща. Първото от тях е, че ледовете на полярните шапки ще се разтопят и нивото на световния океан ще се вдигне.

Второто явление, което тя предрича, е, че ислямът ще доминира в Европа и мюсюлманите ще бъдат политическият елит. Третото гласи, че световната икономиката ще е във възход.

Между 2072 г. и 2086 г. в света ще господства безкласово комунистическо общество. През тези години земната природа ще започне да се възстановява от индустриалното замърсяване. Между 2170 г. и 2256 г. земните колонии, изградени на Марс, ще укрепнат и ще се сдобият с ядрено оръжие, съобщава "24 часа".

Коментари

Новини Варна